Otvorene prijave za BizKod V5.0

U organizaciji Infostud grupe, a u saradnji sa Visokom tehničkom školom i Ekonomskim fakultetom u Subotici, 28. i 29. marta, peti put zaredom, održaće se BIZKOD – studentsko takmičenje za programere i ekonomiste.

Po 10 timova će se takmičiti u oba dela takmičenja . Biz deo se odnosi na rešavanje biznis problema, dok se kod deo odnosi na programiranje. Svaki tim će brojati po četiri člana kojima će u rešavanju problema veliku pomoćpružiti i mentor iz Infostud grupe.

Takmičari će imati 24 časa da osmisle svoju ideju i da je prezentuju na što interesantniji način pred stručnim žirijem. Tokom takmičenja učesnici će imati priliku da pokažu svoju kreativnost, inovativnost, veštinu komunikacije, takmičarski duh i samostalnost u istraživačkom radu.

Prijave za takmičenje su otvorene do 1. marta.

Evo šta Viktor Kadar, dvostruki učesnik takmičenja Bizkod kaže o svom iskustvu na takmičenju:

„Osećaj je bio veoma dobar, što smo mogli od programera sa višegodišnjim iskustvom naučiti tokom takmičenja o programiranju, raspodeli poslova, raspodeli vremena, prezentaciji proizvoda, kao i mnogo drugog. Bio je veoma velik izazov raditi preko 24 sata i rešavati probleme, međutim istovremeno se nismo osećali umorno pošto je kompanija Infostud učinila sve, a i više od toga, da se odlično osećamo tokom takmičenja. Ovom takmičenju sam i zahvalan što sam imao priliku da odradim praksu u IPG-u, gde sam prisvojio osnove Laravel Frameworka, radio na live projektima, i dobio uvod u svakodnevnicu jedne firme, a u čijim sam kancelarijama čak i svoj diplomski mogao raditi u modernom okruženju. Svakome bih preporučio ako ima mogućnosti da se prijavi na bizkod.“

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *