Bio je veoma velik izazov raditi preko 24 sata i rešavati probleme. . .

Evo šta Viktor Kadar, dvostruki učesnik takmičenja Bizkod, i vođa timova „Sweeping Losers“ i „int Elligents;“ kaže o svom iskustvu na ovom takmičenju 

O Bizkodu sam prvi put čuo od jednog druga, koji je pre mene započeo svoje studije na VTŠ-u, i učestvovao je na Bizkod 2.0. Iako nije postigao plasman, veoma često je pričao o super doživljajima, i podsećao me da se obavezno prijavim za sledeći Bizkod, tako da nije bilo pitanje šta činiti, čim su objavili Bizkod 3.0 prijavili smo se sa svojim timom. Nakon svog prvog takmičenja mi je bilo jasno zašto mi ga je toliko preporučivao. Neverovatan doživljaj.

Osećaj je bio veoma dobar, što smo mogli od programera sa višegodišnjim iskustvom naučiti tokom takmičenja o programiranju, raspodeli poslova, raspodeli vremena, prezentaciji proizvoda, kao i mnogo drugog.

Bio je veoma velik izazov raditi preko 24 sata i rešavati probleme, međutim istovremeno se nismo osećali umorno pošto je kompanija Infostud učinila sve, a i više od toga, da se odlično osećamo tokom takmičenja.

Ubrzo nakon završetka takmičenja smo već počeli i da planiramo stvari za sledeće, koje ćemo tehnologije naučiti koje se ne uče na VTŠ-u, da bismo tako za sledeće takmičenje imali nešto što bi moglo biti neki plus za naš projekat. Iako, ni u narednoj godini nismo bili u „Top 3“, nijedan sekund ne žalim, pošto sam mnogo naučio i o struci, radu kompanija, kao i o sebi.

Ovom takmičenju sam i zahvalan što sam imao priliku da odradim praksu u IPG-u, gde sam prisvojio osnove Laravel Frameworka, radio na live projektima, i dobio uvod u svakodnevnicu jedne firme, a u čijim sam kancelarijama čak i svoj diplomski mogao raditi u modernom okruženju. A o tome da ni ne govorim, da se bez prezentacije našeg projekta na Bizkodu, ne bi izrodila izreka „HR Lady“. 

Svakome bih preporučio ako ima mogućnosti da se prijavi na bizkod.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.